Jogi nyilatkozat

A Nyírmedpusztai Lurkóheverde weboldalának böngészése, azon történő regisztrálás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Nyírmedpusztai Lurkóheverde weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Nyírmedpusztai Lurkóheverde jogosult. A Nyírmedpusztai Lurkóheverde előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. A Nyírmedpusztai Lurkóheverde hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak számítógépeden történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A weboldalakon elhelyezett hirdetésekért (legyen az szöveg, kép, ábra vagy videofilm), azok megbízhatóságáért, hitelességéért, illetve tartalmukra vonatkozó bárminemű pontatlanságáért, felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a regisztrált tagok által beküldött adatok között a mindenkori jogszabályokat, erkölcsi értékeket, közösségi érdekeket vagy a szolgáltató érdekeit sértő szöveg, kép, ábra videofilm, vagy egyéb más információ tartalmat találunk, jogunkban áll a tartalmat azonnal indoklás és értesítés nélkül törölni, valamint értesítés nélkül megszüntetni a regisztrációt. Az oldaladon nem lehet olyan reklám, hirdetés, információ, melyet harmadik fél finanszíroz.

A Nyírmedpusztai Lurkóheverde fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

Nyírmedpusztai Lurkóheverde

Mátranovák, 2010. 01. 01